Карти, гроші і три розлучення Памели Андерсон

Карти, гроші і три розлучення Памели Андерсон

Жити треба так, як живе Памела Андерсен, вважає Олена Концевич.

Якби я обирала собі кращу подругу серед знаменитостей, нею однозначно стала б Памела Андерсон. І не просто тому, що на свій вік і з своїми формами вона не виглядає (як більшість її однолітків) як ботоксне посміховисько, і навіть не тому, що вона досі не соромиться роздягатися на ток-шоу і може зробити "місток" (у мене бюст не 6+, як у Памели, і вік не той, але місток я роблю з натяжкою). Мені подобається її тверезий, нетиповий для силіконової блондинки, підхід до життя. Про таких кажуть – пальця в рот не клади. Здавалося б, що такого зробила Андерсон? Знялася у кількох провальних фільмах і позувала все життя голяка для різних "Плейбоїв". Ну звідки там життєва мудрість? А от вам: перший чоловік, барабанщик Томмі Лі, бив? Бив. І Памела, не будь дурна, миттю накатала заяву в поліцію. Любила, страждала і плакала – але копам здала, і двоє дітей не врятували. Другий чоловік, рокер Кід Рок, пив, бив – гуляй, любчику. Дарма, що шлюб протривав 4 місяці – знайдеться інший. Тим паче, що на фоні красеня Томмі Лі Кід Рок виглядав як сантехнік дядько Славік після річного запою.

І от – третій шлюб. Рік Соломон, відомий на всю країну професійний гравець в покер традицій міняти не став. Кажуть, і гуляти третій чоловік любив, і характерами знаменитості, як водиться, не зійшлися, і до сексу Пем мала претензії – чоловік полюбляв (увага) душити її подушкою під час процесу. Цікаво, як вижила після таких любовних ігор анемічна Періс Хілтон, з котрою Рік зустрічався до Памели.

Та Андерсон стійко все терпіла. І от, коли Соломон задекларував свій чесний дохід (якщо виграні в покер гроші можна назвати "заробленими", та ще й "чесно") за минулий рік у розмірі 40 мільйонів доларів, Памела тут як тут із паперами на розлучення. Адже за законом половина суми повинна належати їй…

У деяких країнах світу, особливо з вельми релігійним суспільством, при розлученні усе майно прийнято заповідати дружині. Неважливо – доклалася вона до заробляння цього майна своїми руками чи прийшла сісти чоловікові на шию гола-боса: вона – мати, а як не мати, то жінка, а жінка – це майбутня (або хоча б потенційна) мати, і взагалі прекрасніша половина людства і т. д. У Іспанії, приміром, де сім'я – це оплот і твердиня, залізобетонна складова суспільства, розлучаються лише ідіоти, бо закон там готовий обдерти непутящого чоловіка як липку, віддавши дружині все до копійки – чого женився, коли не думав жити? У менш консервативних країнах особливо нажитися на розлученні вам не дадуть. От і доводиться жінкам шукати виходу з становища. А що, в США, де мешкає Памела Андерсон, панує рівноправ'я, і закон не завжди дивиться в бік жінок поблажливо, зірка знайшла оптимальний варіант, як помститися за усі образи і проковтнути нещасну подушку, щодо котрої Рік, либонь, сто разів уже пошкодував, що не довів справу до кінця.

…Українською "розлучення" походить від поняття "розлучатися", "розставатися". А от російською розлучення це – развод. Якщо ви, дорогі жінки, не Памела Андерсон, і шансів на те, що після розлучення у вас вийде злупити з колишнього чималі гроші за всі колишні образи, – заздалегідь подбайте про те, аби не виходити заміж за збочених любителів топити вас у ванні під час шлюбних ігор. Бо потім і гроші не врятують.

Похожие темы:

Следующая публикация